Post by jectchaptarscamxi on Feb 16, 2022 12:04:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Супер.
Немає можливості вимкнути підказки чи пропозиції. Це стає дуже дратує, дуже швидко. Я без вагань видалив.
Я ненавиджу лід... він підвищує рівень моєї тривоги
Мені довелося починати все спочатку, коли я отримав новий планшет
Причина. Я даю цю гру, хоча вона безкоштовна, оскільки вона уклала угоду і не могла пройти рівень 206, що б я не робив.
гарна гра, але забагато реклами
У Play Store немає жодної іншої гри, яка могла б зрівнятися з candy legend.ive раніше в цю гру. це чудова гра. люблю це.
Це не відпустить мене далі. Це лише показує те полум’я. Так вже місяць. Намагався підвищити оцінку, і це не допомогло.
Весела гра, легко розвиватися без грошей
Гра хороша.. Але занадто багато доповнень. Що дратує
Candy Legend Grand public vkv
Досить захоплююча гра lil.. Як я можу слухати музику (мій список відтворення), коли граю в Candy legends? Щоразу, коли я запускаю гру, моя музика припиняє грати. Я вже вимкнув усі звуки+музику гри.
Поки що хороша реклама вибиває мене з моєї гри, але поки все добре😏 👍😳
Подобається
Так не погано відволікає мозок...
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Corse bior
Забагато реклами, з’являється буквально кожен рівень. Гра дуже легка, водночас приємна
Вау, чудово, але занадто багато доповнень, я також боюся ki pata nahi Kya hone wala hai ... !!!! Я закінчив рівні, ніж додавання, і я боюся, тому що для багатьох доповнень ця гра хороша, але занадто багато додань °•••○♡•♡○■♡
Клас
гарна гра, я все грав, але все ще чекаю рівня або оновлення, одна з найцікавіших ігор, дякую,
Все йде нормально. Мінімум реклами. Тобто багато з них з’являться, але якщо відразу натиснути кнопку «Назад», вони швидко закриються. Головоломки можуть бути складними, але не неможливими - багато інших ігор цього типу, здається, створюють головоломки, які абсолютно вимагають придбання «додаткових компонентів» для виконання; не так з цим... знову ж таки, поки що. Якщо моя думка зміниться в міру того, як я наважувався далі, якщо я потраплю в трюк, щоб розлучити мене з моїми $, я виправлю свою думку. До тих пір, щасливих загадок!
Раніше так багато грали..реклама тепер смішна! Я навіть не можу заплатити за безкоштовну рекламу.. Буду шукати в іншому місці..
Дуже гарно і дуже зацікавила ця гра
Допоможіть швидко пережити час.
Забагато додавання після кожної гри
Candy Legend Опуштене sfvi
Чудова гра, яку потрібно отримати у верхній коробці. Їх є 3, і вони нагороджують вас бонусами, які ви можете використовувати, ви також отримуєте 3 зірки, і це сімейні персонажі мультфільмів маленька дівчинка джин каже, дякую, вам дуже подобається, будь ласка, оцініть 5 зірок щоб продовжувати так і дякую всім, хто це зробив
До багатьох доповнень, інакше хороша гра. Не можу купити діаманти чи щось таке, написано китайським письмом.
забагато реклами
Замысел хороший, но реклама з@€бала!
занадто багато реклами в цій грі, видаліть їх, і ви, можливо, щось станеться. він також перегріває мій телефон, це теж не добре для мене...
Гарна гра, дуже проста гра. Подобається 😊😊😊. Прості рівні для початківців...... 😊😊😊
Трохи легка гра й лише 1630 рівень
У цю гру було дуже легко грати 😘😘😘
Не можу завантажити ігри
гарно, але занадто багато реклами
Гра має бути складнішою, оскільки етапи продовжуються... 4-річна дитина може легко грати в цю гру
Рекламний фестиваль! До, після і між. Жалюгідний
На багато оголошень і одне й те саме
Candy Legend Інше vkd
це дуже весело і дуже розслабляє. будь ласка, рекламуйте більше рівнів
Оскільки це довгий час, але немає інших рівнів, він все ще показується незабаром
Гра має чудову графіку та швидко рухається. Приємна гра та відпочинок.
Подобається гра, у неї чудові меблі, і мені подобається, що для придбання нових речей не потрібен вік, єдине, що мене дратує, це те, що після кожної гри є реклама
Гра в порядку, але занадто багато реклами..яка мене дратує..!!